-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17188 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

مقصود از اين آيه كه : « محمّد پدر هيچ يك از مردان شما نيست » چيست ؟
اين جمله ترجمه ي قسمتي از آيه ي 40 سوره ي احزاب است كه مي فرمايد : « ما كان محمّد ابا احد من رجالكم و لكن رسول الله و خاتم النبيين و كان الله بكل شي ء عليما » و توضيح آن به شرح زير است :
حضرت محمّد پسر خوانده اي داشت به نام زيد كه زينب را به عنوان همسري اختيار كرد ولي نتوانست با او زندگي كند و عاقبت او را طلاق داد حضرت محمّد « ص » با زينب پس از اين كه طلاق داده شد ازدواج كرد و مقصود آن حضرت از اين ازدواج اين بود كه با آنچه در زمان جاهليّت رسم بود كه با زن پسر خوانده ي خود ازدواج نمي كردند مبارزه كند و اين سنّت غلط را از بين ببرد البته اين كار مورد اعتراض مردم جاهل قرار گرفت ولي خداوند در پاسخ آنان در همين آيه فرمود پيامبر پدر حقيقي هيچيك از رجال و مردان شما نيست تا ازدواج با زن آنان براي او جايز نباشد بلكه او فرستاده ي خدا و آخرين پيامبر است .
البته روشن است كه منظور آيه اين نيست كه پيامبر اصلاً پدر هيچكس حتّي فاطمه ي زهرا « س » و قاسم و طيب و طاهر كه فرزندان حقيقي وي بوده اند هم نبوده است تا اشكال شود كه پيامبر مگر پدر فاطمه « س » و سادات نيست .
علاوه خطاب در آيه به مسلمانان است و بدين ترتيب آيه پدر بودن پيامبر را نسبت به مردان آنان نفي مي كند و ربطي به فرزندان خود پيامبر ندارد .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.